Kedves Vendégeink!

Hosszú ideje dolgozunk a már kifejlesztett mozgás-módszerünk bővítésén, annak érdekében, hogy gyakorlataink a lehető legteljesebb mértékben szolgálják az emberi test tudatos fejlesztését.

Módszerünk átdolgozását követően, már túlmutat a jóga keretein, ezért néhány változtatást eszközölve, megújulunk.

  1. júniusától megváltozik a nevünk és szakítunk a jóga elnevezéssel is.A megújulással járó változások:

Szegeden

2016. máj. 27-étől kezdődően 1 hónapos szünetet tartunk. 2016 június 27-én hétfőn nyitunk újra, többféle mozgássorral, és új arculattal. Megújuló gyakorlatsorainkat nem csak új vendégeinknek ajánljuk, hanem régieknek is, hiszen azokban fellelhetőek lesznek korábbi, ismert elemek.

Budapesten

A jelenlegi Király utcai termünket 2016. május 27-ével megszüntetjük. 2016 szeptembertől új teremben nyitjuk meg kapuinkat. 

A nyári időszakban, júniustól, szeptemberig a MOM Sportközpontban leszünk megtalálhatóak, illetve szabadtéri órák keretében a Margitszigeten (ezek időpontjait folyamatosan frissítjük honlapunkon és a Facebook oldalunkon)

A már megvásárolt – mind a 10 alkalmas, mind a havi – bérletek érvényesek lesznek az új mozgásformákra is. A szünetre való tekintettel, a kiadott bérleteink érvényességét mindkét városban meghosszabbítjuk termeink zárvatartási idejével. (Szegeden 1, Pesten 3 hónappal)